16 juli 2018

Privacybeleid

Je leest nu het privacybeleid van Schattepetatje.

Via de website www.schattepetatje.nl worden persoonsgegevens verwerkt. Vanwege de nieuwe privacy wetgeving per 25 mei 2018, is er een privacy beleid voor Schattepetatje opgesteld. Hierin is opgenomen wat er met jouw gegevens gebeurt. Ik vind het belangrijk om zorgvuldig met persoonsgegevens om te gaan. Persoonsgegevens worden dan ook zorgvuldig bewerkt en beveiligd.

Bij de verwerking hou ik mij aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR) stelt. Schattepetatje is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel en gebruik en met welk doel.

De bekende cookies

Een cookie is een klein tekstbestandje dat een website op de harde schijf van je computer zet op het moment dat je de site bezoekt. De belangrijkste functie van cookies is om de ene gebruiker van de andere te onderscheiden. Meer weten over cookies? Lees hier op de website van de consumentenbond er meer over.

Ik maak gebruik van Google analytics. Een cookie wordt door Google opgeslagen, zodat ik kan zien hoe de bezoekers de website gebruiken. Voor de analyse van bezoeker gegevens, slaat Google analytics namelijk deze gegevens op. Ik heb een bewerkingsovereenkomst afgesloten met Google.

Op de website Schattepetatje.nl staan ook buttons naar Facebook en Instagram, met onder andere de mogelijkheid om te linken, delen en pinnen. De social media beheerders verzamelen ook cookies.

Advertenties

Op de website vind je (soms) advertenties van bol.com. Als je klikt op één van deze banners en je koopt vervolgens iets, krijg ik een klein percentage van het verkoopbedrag. Dit is voor mij natuurlijk fijn. Zo’n link noem je affiliate links.

Zo’n website behoud jouw gegevens een aantal dagen. Ze gebruiken deze gegevens om gericht te kunnen adverteren. Mocht je dit niet op prijs stellen, accepteer dan de cookies niet of klik niet op de banners.

Publicatie

Jouw persoonsgegevens worden nooit gepubliceerd.

Bewaren

De bewaartermijn is een onderdeel van de privacyregeling. De gegevens worden niet langer bewaard dan wettelijk bepaald.

Gegevens inzien

Je hebt het recht om je persoonsgegevens verwerkt door Schattepetatje in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens

Voor contact en vragen hierover kun je mij mailen via Liesbeth@schattepetatje.nl